Top 10 Members

3.30 a.m... 3rd July..2010...

Alhamdulillah hari nie saya masih bernafas, jika nasib malang, mungkin hari ini saya xdapat lagi bernyawa.. terima kasih kepada Hazwan Hamdan & Amalina Hisham yang byk membantu.. tp transaction bro aku tu 3 hari baru sampai.. sampai di tahfiz Kuala Kubu Wan Afiq, belajar sesuatu yang baru, sesuatu yang baru untuk hidup. Kesian kat Loko letih follow aku hari nie..tp dia sabar jea..dia pun jumpa kawan lama dia masa belajar sek agama kat Masjid Al Firdaus...ok la jumpa member lama...xde la bosan sgt...  huh...apa yang aku tulis kat sini korg xkan faham...sebab 2org jea yang akan faham kat sini... apa2pun...just nak share, di mana kita berada, betapa sibuknya kita, yang fardu jangan kita tinggalkan, InsyaAllah kalau kita dapat jaga tu, kehidupan kita akan menjadi lebih baik..InsyaAllah.
  1. Naa. . . Says:

    ki nie... saya akan sentiasa mmbantu kamu,insyaAllah...
    insyaAllah ki,na akan ingat peasanan ki...
    =)

  1. haz-ONE Says:

    always there for u brother.. (^_^)

Leave a Reply

Calendar

Ikaz Irkuhs

Ikaz Irkuhs
.:: Salam ::.

Followers

Ladies Only

Ladies Only
Limited Items

My Blog List

Music player

..:::tOgetHer aLwAys:::..

..:::tOgetHer aLwAys:::..

!!!!!!!!cLiCk hEre!!!!!!!!

[ kotak+Borak ]


ShoutMix chat widget